Aafke Romeijn

kijk terug
  • di 18 mei ’21
    -
    wo 18 mei ’22
    10:00 - 10:00
    online

Een nieuwe show met bekende songs en nieuwe nummers van haar album Godzilla, dat op 29 april 2021 is verschenen. 

Schrijver en muzikant Aafke Romeijn ontwikkelde een speciale show met bekende nummers en materiaal van haar nieuwe album Godzilla, waaronder de single Zelf. Voor haar nieuwe album werkte Romeijn haar eerste dichtbundel Leegstand om tot songs. De teksten over de schoonheid van leegstaande winkelpanden, het Japanse filmmonster Godzilla en depressie nodigen uit om te dansen en te huilen.  

In deze show wordt Romeijn live begeleid door Bram Ieven (gitaar, synths) en Hidde Roorda (bas). 

'Met haar nieuwe album M 'bewijst Aafke Romeijn opnieuw dat zij met Clean Pete, Alex Roeka en Spinvis behoort tot de buitencategorie van de Nederlandstalige pop'

OOR

programma

album | Godzilla


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. 

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer met een tikkie

credits

Aafke Romeijn zang | Bram Ieven gitaar, synths | Hidde Roorda bas

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.