© Maarten Laupman

Verre Liefde

online concert Pynarello en Henk Neven
  • za 6 mrt ’21
    20:30 - 21:30
    online

The next generation klassieke musici 

Uit het hoofd, zonder dirigent, in flexibele opstelling – dat is de Pynarello-wijze! Als een wervelwind gaat het rebellencollectief door de porseleinkast. Om klassieke muziek anders, avontuurlijker en spontaner te maken. The next generation talentvolle musici, waar je meer van wil horen. 
 
Nu het Beethovenjaar nogal in het water viel, is het tijd voor meer Beethoven. Pynarello speelt zijn septet voor klarinet, hoorn, fagot, viool, altviool, cello en contrabas; gecombineerd met de liederenreeks ‘An die ferne Geliebte’, gearrangeerd door Thomas Beijer en uitgevoerd met bariton Henk Neven. 

programma

Beethoven Septet (deel 1 & 2) | An die ferne Geliebte (arr. Thomas Beijer) | Septet (deel 6) 
 

download de programmatoelichting


hoe kijk ik de online stream?​​ 

kijk de stream in je browser​
op mobiel, tablet of computer​

De online stream is te bekijken in alle browsers. Na het bestellen van een ticket ontvang je per e-mail de link die toegang geeft tot de online stream. De link zal een nieuw tabblad openen waar je de online stream kan bekijken. 

veelgestelde vragen over live- en online streaming

tickets

online concert ticket | €6,50
samen kijken | €13,00

credits

Pynarello o.l.v. Lonneke van Straalen | Henk Neven bariton 
  

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.