Laise Sanches
Laise Sanches

Flow Unplugged
i.s.m. Productiehuis FLOW

kijk terug
  • di 18 mei ’21
    -
    wo 18 mei ’22
    20:00 - 20:00
    online

De intiemste huiskamer van Rotterdam! Deze keer was het niet live in de Doelen, maar gestreamd naar je eigen huiskamer. 

Tijdens Flow Unplugged krijgt jong talent een podium en genieten we van een stevige dosis muzikale genialiteit. B3lly, Laise Sanches, Jahniva en Ruwhel nemen je mee in heerlijke akoestische hiphop en R&B-vibes. Oude hits en nieuwe tracks komen voorbij. Tickets zijn gratis aan te vragen.

programma

B.3lly, Laise sanchez, Jahniva, Ruwhel 
Begeleiding door gitarist 


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. 

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer met een tikkie

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.