geannuleerd | Ancient voices

Systir
  • vr 12 mrt ’21
    20:15
    Pelgrimvaderskerk
    geannuleerd

Dit concert is geannuleerd. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Bekijk de actuele informatie over concerten in de 1e helft van seizoen 20/21 via dedoelen.nl/update

Systir is ontstaan vanuit het bekende Ierse vocaal ensemble Anúna. In oktober 2019 maakte Systir, waarin ook de Rotterdamse Sara Weeda meezingt, een succesvol debuut in Nederland. Het energieke  ensemble maakt een vernieuwende reis langs het middeleeuwse repertoire met composities van artistiek directeur Michael McGlynn, gebaseerd op middeleeuwse teksten uit het repertoire van Anúna, en ander nieuw werk. 

programma

Echoes from the Middle Ages 
Maak in deze concertreeks een reis in de tijd naar de periode van de oudste geschreven muziek uit Europa. Met een combinatie van traditionele uitvoeringen, moderne bewerkingen en nieuwe composities, maken drie vocale ensembles de oude liederen toegankelijk voor een nieuw publiek. Voorafgaand aan de concerten worden diverse lezingen en workshops georganiseerd. 


i.s.m. Vox Interna

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.