Merel Sophie & Baer Traa

Twee Rotterdamse singer-songwriters
  • vr 5 nov ’21
    20:30 - 21:45
    Eduard Flipse Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

De grenzen tussen de bands vervagen met hun voorliefde voor americana, 70s folk/rock en soul.

Deze twee artiesten met Rotterdams roots zorgen voor een avondvullend concert waarin de grenzen tussen de bands vervagen. Beide artiesten studeerden aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en delen een liefde voor americana, 70s folk/rock en soul muziek.

Baer Traa

Geboren in een nest van klassieke muzikanten werd hij omringd door symfonieën en sonates, maar vond zijn passie in Amerikaanse folk & soul muziek. Soulzangers als Sam Cooke en Bill Withers en songwriters als Bob Dylan en Jackson Browne vormden zijn sound. Zijn fijne songs vielen al meteen landelijk op; zijn eerste single ‘Stone Cold Woman’ werd direct vijf sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2), en live is de band oprecht en rauw. Precies zoals het hoort.

Merel Sophie

Songrwiter Merel Sophie maakt onderdeel uit van supergroup Next of Kin, een samenwerking met Dawn Brothers, DeWolff en Tim Knol. Zij valt op door haar warme stem, innemende persoonlijkheid, en krachtige stage presence. Denk aan The Band, Joni Mitchell, Bonnie Raitt, en Carole King. Vanavond brengt zij werk van haar debuut EP (2018).

Dit concert is verplaatst van 16 oktober 2021 naar 5 november 2021. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht. 

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

credits

Baer Traa | Merel Sophie

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.