Peter en de Wolf (4+)

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij bij deze familievoorstelling helaas geen voorprogramma aanbieden. Wil je toch alvast in de stemming komen? Download dan hier onze speciale Peter en de Wolf-kleurplaat en kleur deze zo mooi mogelijk. Stuur je kleurplaat in en maak kans op twee vrijkaartjes voor de volgende familievoorstelling. Je kunt een foto van de kleurplaat mailen naar acties@rpho.nl of stuur je kleurplaat op naar onderstaand adres:

Rotterdams Philharmonisch Orkest
Afdeling marketing
Postbus 962
3000 AZ Rotterdam 

Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. Vergeet dus niet je naam en telefoonnummer van je vader of moeder toe te voegen.

Peter en de Wolf in het Gergiev Festival verplaatst

Deze familievoorstelling is geprogrammeerd als alternatief van de familievoorstelling Peter en de Wolf die gepland stond als onderdeel van het Gergiev Festival. De familievoorstelling Peter en de Wolf van het Gergiev Festival is uitgesteld naar 19 september 2021. Bent u in het bezit van tickets (gekocht voor augustus 2020) en wilt u de voorstelling dit jaar bezoeken? Neem contact op met de klantenservice van het RPhO om uw tickets te ruilen.

programma

Prokofjev Peter en de Wolf

credits

dirigent Adam Hickox | verteller Bram van Oers | orkest Rotterdams Philharmonisch Orkest

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.