Harry Potter and the Half-Blood Prince™ In Concert

Justin Freer

De uitvoeringen die gepland stonden op ​​10, 11, 12 en 13 december zijn uitgesteld naar 2021.

Kaartkopers zijn reeds persoonlijk geïnformeerd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Verdere kaartverkoop vindt plaats op een later moment.

Beleef de magie van Harry Potter and the Half-Blood Prince™ in de concertzaal: de filmvertoning met live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. 

In het het zesde deel van J.K. Rowlings klassieke saga gaat de inmiddels zestienjarige tovenaarsleerling op zoek naar duistere geheimen, weerstaat hij aanvallen door Dooddoeners en wordt hij geconfronteerd met prille liefdes- en andere puberperikelen. Een betoverend spektakel met muziek van Nicholas Hooper.

programma

Nicholas Hooper Harry Potter and the Half-Blood Prince™
(Originele Engelstalige versie met Nederlandse ondertiteling)

met live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Prijzen: Toprang € 69 | Rang 1 € 59 | Rang 2 € 54 | Rang 3 € 33 - € 46
Op vrijdag- en zaterdagavond geldt een toeslag van € 5

credits

Justin Freer dirigent  

HARRY POTTER characters, names and related indicia are ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights ©️ JKR. (s20)

zaal

Let op: de zaalplattegrond voor dit concert is aangepast zodat u optimaal kunt genieten van de film. Dit betekent dat de rangindeling anders is dan bij concerten zonder film in de Grote Zaal van de Doelen. U kunt de nieuwe zaalplattegrond zien tijdens het bestelproces.

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.