geannuleerd | Spaanse Ochtend

zondagochtendconcert | Symphonic Friends m.m.v. solist William Janz
  • zo 11 okt ’20
    11:00
    Grote Zaal
    geannuleerd

Dit concert is geannuleerd. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.


Deze zondagochtend brengen orkest Symphonic Friends, dirigent Rien den Hartog en solist William Janz u helemaal in Spaanse sferen. Nummers met een Spaanse oorsprong, liedjes óver Spanje, alles dat met Spanje te maken heeft kan voorbij komen deze zondag!

De Rijswijkse William Janz gooide in Spanje hoge ogen in de halve finale van de grote Spaanse tv-show Got Talent España. Na zijn deelname stroomden de boekingen binnen, ook voor concerten in Spanje. William zal tijdens dit concert met een aantal nummers een ode brengen aan Julio Iglesias. Want zijn muziek mag tijdens een Spaanse ochtend natuurlijk absoluut niet ontbreken! (Hanson)

programma

met o.a. een ode aan Julio Iglesias -verkoopinformatie neem voor passe-partout of keuze-abonnement contact op Deze zondagochtend brengen orkest Symphonic Friends, dirigent Rien den Hartog en solist William Janz u helemaal in Spaanse sferen. Nummers met een Spaanse oorsprong, liedjes óver Spanje, alles dat met Spanje te maken heeft kan voorbij komen deze zondag! De Rijswijkse William Janz gooide in Spanje hoge ogen in de halve finale van de grote Spaanse tv-show Got Talent España. Na zijn deelname stroomden de boekingen binnen, ook voor concerten in Spanje. William zal tijdens dit concert met een aantal nummers een ode brengen aan Julio Iglesias. Want zijn muziek mag tijdens een Spaanse ochtend natuurlijk absoluut niet ontbreken! (Hanson)met de kassa van de Doelen.

credits

Symphonic Friends | Rien Hartog dirigent | William Janz solist

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.