geannuleerd | Environments

Hypnotiserende totaalervaring
  • za 13 feb ’21
    20:15
    Grote Zaal
    geannuleerd

Dit concert is geannuleerd. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Bekijk de actuele informatie over concerten in seizoen 20/21 via dedoelen.nl/update

Ensemble Klang zal de luisteraar dompelen in het klankblad van Adriaansz'

Environments is een rijke totaalervaring, een reflectie op de mens en maatschappij. Rijke harmonieën, ronddolend geluid en gesproken tekst stellen vragen over het doel van ons leven.

‘De muziek die Adriaansz volgens een kraakhelder concept om de soundtrack heen componeerde, is een wonderlijke paradox van veranderlijke stasis, waarin het besef van tijd al evenzeer vervaagt. Een elektronische drone, zwevende boventooncombinaties en rond zichzelf cirkelende motiefjes voor zes musici stapelen zich op tot een monochrome klankwolk, die gedurende het stuk roerloos in de ruimte blijft hangen. En toch sprankelt en vibreert er van alles.’

NRC

programma

Adriaansz Environments

red sofa

Dit concert is onderdeel van onze red sofa serie. Maak kennis met de componisten en musici van nu. De serie (t.w.v. €119) bestaat uit meerdere concerten van nieuwe en actuele muziek. U ontvangt voor elk concert bericht om uw tickets voor het komende concert te reserveren. Daarnaast kunt u voor- of nagesprekken met enkele musici bijwonen.

ontdek het red sofa programma        

credits

Ensemble Klang

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.