Focus op Aftab Darvishi
DoelenEnsemble and Lilian Farahani

kijk terug
  • di 18 mei ’21
    -
    wo 18 mei ’22
    10:00 - 10:00
    online

Ongebruikelijke combinaties van zang met inspiratiebronnen uit verschillende muzikale culturen. 

Het DoelenEnsemble wijdt dit concert avond aan Aftab Darvishi. De Iraans/Nederlandse componiste combineert in haar muziek ongebruikelijke combinaties van zang met inspiratiebronnen uit verschillende muzikale culturen. Deze avond worden ensemblestukken van Darvishi gespeeld door het DoelenEnsemble en zangeres Lilian Farahani. Waaronder de wereldpremière van een nieuwe versie van de compositie Plutone. 

programma

Darvishi
Goriz & Gozaar | Plutone (wereldpremière) | A thousand butterflies | Golden fish

download de programmatoelichting


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

veelgestelde vragensteun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer

credits

DoelenEnsemble | Maarten van Veen dirigent | Lilian Farahani sopraan

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.