geannuleerd | 4 x 88 toetsen

DoelenEnsemble
  • do 3 dec ’20
    19:00
    Grote Zaal
    geannuleerd

Dit concert is geannuleerd. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Het DoelenEnsemble zal op 3 december om 19:00 en 21:00 uur een alternatief programma vanuit hun eigen locatie streamen. Informatie over het concert en de link voor livestreaming.

Bekijk de actuele informatie over concerten in de 1e helft van seizoen 20/21 via dedoelen.nl/update

Vier toppianisten delen het podium voor o.a. de wereldpremière van Vanessa Lann. 

Deze graag geziene pianisten staan op het podium voor de wereldpremière van Dark Familiar (after Brahms) van Vanessa Lann en twee composities van Joep Franssens. Met zijn rijke tonale taal weet Franssens de harten van het publiek te raken. 

programma

Lann Dark Familiar (after Brahms) (wereldpremière) | Franssens Taking the waters (versie voor 4 piano’s) | Entrata (versie voor 4 piano’s)

red sofa gesprek

De gesprekken op de Red Sofa worden in ieder geval in 2020 vervangen door een kort interview vanaf het podium. U hoeft hier niet eerder voor aanwezig te zijn.

Dit concert is onderdeel van onze red sofa serie. Maak kennis met de componisten en musici van nu. De serie (t.w.v. €119) bestaat uit meerdere concerten van nieuwe en actuele muziek. Bij aankoop van de hele serie ontvangt u bericht wanneer u tickets voor het komende concert te reserveren. 

ontdek het red sofa programma        

credits

Maarten van Veen piano | Ralph van Raat piano | Heather Pinkham piano | Kamelia Miladinova piano

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.