Henk Neven © Marco Borggreve

geannuleerd | Mancha Mancha

Dol-dwaas-komisch-ontregelend muziektheater
  • vr 13 nov ’20
    20:15
    Jurriaanse Zaal
    geannuleerd

Dit concert is geannuleerd. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Bekijk de actuele informatie over concerten in de 1e helft van seizoen 20/21 via dedoelen.nl/update

‘Dol-dwaas-komisch-ontregelend-en-ook-nog-met-zang-en-ander-geluid!’ Zo kondigt componist Patrick van Deurzen met enige zelfspot zijn eerste muziektheaterwerk gebaseerd op het verhaal van Don Quichot.

Het muziektheaterwerk van Patrick van Deurzen is gebaseerd op het boek 'De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha' van Miguel de Cervantes. Het verhaal van de edelman Don Quichot en zijn schildknaap Sancho Panza spreekt nog altijd tot de verbeelding. Het kan niet anders dan een vermakelijke komische klucht vol gevechten en misverstanden worden!

programma

Van Deurzen Mancha Mancha! (wereldpremière)

credits

Henk Neven bariton | Mattijs van de Woerd bariton | Maarten van Veen piano | Hans Eijsackers piano | Ernest van der Kwast tekst | Jules Terlingen regie

red sofa gesprek

19.15 uur

Dit concert is onderdeel van onze red sofa serie. Maak kennis met de componisten en musici van nu. De serie (t.w.v. €119) bestaat uit 17 concerten van nieuwe en actuele muziek. U ontvangt voor elk concert bericht om uw tickets voor het komende concert te reserveren. Daarnaast kunt u voor- of nagesprekken met enkele musici bijwonen.

ontdek het red sofa programma        

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.