geannuleerd | Sebastian Plano

Verve
  • vr 30 apr ’21
    20:30
    Willem Burger Zaal
    geannuleerd

Dit concert is geannuleerd. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Bekijk de actuele informatie over concerten in seizoen 20/21 via dedoelen.nl/update

Sebastian Plano mengt op eigenzinnige wijze zijn ervaringen als cellist, producer én multi-instrumentalist tot een geheel eigen minimalistische en melancholische sound.

De Argentijnse componist, producer, cellist en multi-instrumentalist Sebastian Plano is niet in een hokje te duwen. Zijn sterke wortels in de volksmuziek en tango mengt hij met zijn klassieke ervaring als cellist en de klanken van piano, kerkorgel, bandeneon, vocals, reverb en lo-fi electronica.

Plano's debuutalbum Arrhythmical Part Of Hearts (2011) was het beginpunt van zijn artistieke zoektocht om klassiek en electro samen te brengen. Zijn laatste album Verve (2019) kwam onlangs uit op Mercury KX en ontving positieve recensies, zoals van UnCut Magazine (UK): "Plano plucks heartstrings as effectively as his cello strings…” 

Verwacht een avond met atmosferische meditaties op cello die zweven tussen neoklassiek, ambient en artiesten als Ólafur Arnalds, Arvo Pärt, en Max Richter.

Dit concert is eerder verplaatst van 2 april naar 10 oktober 2020, maar nu nogmaals verplaatst naar 30 april 2021. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht.

"Sweet but not cheesy, melancholic but not dark, nostalgic but not sad."

Igloo Magazine

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.