Sıla | live in concert

dit concert gaat door!

Muzikale duizendpoot Sıla is terug!

let op! aanvangstijd gewijzigd van 20.15 uur naar 19.30 en 21.30 uur. kaartkopers zijn op de hoogte gebracht via e-mail

Sıla staat al jaren aan de top van de Turkse muziekwereld. Door haar vele albums met talloze hits, indrukwekkende live performances en haar betrokken houding tegenover maatschappelijke kwesties is zij uitgegroeid tot een absolute ster. Als zangeres, producer en tekstschrijver heeft ze met vele grote namen en beroemdheden samengewerkt. Grote bekendheid kreeg ze in 2007 toen haar debuutalbum "Sıla" werd uitgeroepen tot beste album van het jaar. De artiest met onmiskenbare stemgeluid en diepzinnige nummers brak ook internationaal door met het album Shaker.
 
In de loop der jaren won ze vele prestigieuze prijzen en bleef zich muzikaal ontwikkelen. Haar albums Joker, Vaveyla, Yeni Ay en Mürekkep met daarop nagenoeg alleen zelfgeschreven nummers getuigen hiervan. Sıla’s laatste maxi singles Acı en Meşk kwamen niet zo lang geleden uit waarvan de nummers binnenkort te beluisteren zullen zijn.

Dit concert was verplaatst naar 20 november 2021 en is opnieuw verplaatst naar 27 november 2021. Vervolgens is de aanvangstijd gewijzigd. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht. .  

programma

VIP arrangement 

  • zitplaatsen vooraan in de zaal
  • toegang tot VIP foyer 
  • inclusief drankjes
  • live muziek

credits

i.s.m. Mystiek Productions

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.