geannuleerd | Efe Erdem

album release 'Three4'
  • do 3 dec ’20
    20:30 - 23:00
    Willem Burger Zaal
    geannuleerd

Trombonist en componist Efe Erdem laat gecomponeerde muziek samengaan met hedendaagse grooves! Én presenteert zijn nieuwe album.

Wie zegt dat 18e- en 19e-eeuwse gecomponeerde muziek en hedendaagse grooves niet samengaan? Dat deze muziekwerelden aan elkaar gewaagd zijn, bewijst trombonist en componist Efe Erdem. Hij componeerde muziek voor strijkkwartet, waar bassist Anton Davidyants en drummer Tuur Moens een stevige laag van progressieve funk- en fusiongrooves aan toevoegden. Erdems trombone beweegt zich daar vloeiend tussen.

Na een uitverkochte eerste editie van dit magisch concert op Festival Jazz International Rotterdam 2019 nogmaals in Rotterdam! En nu mét de album-release van Three4.

The Pack Project

Efe Erdem is een veelzijdig muzikant. Hij is als trombonist, arrangeur, componist en creative producer actief in de Rotterdamse en internationale jazz/urban/klassieke scène. In 2019 werd Efe geselecteerd voor The Pack Project, het talentontwikkelingstraject van Jazz International Rotterdam, waarbij een jong Rotterdams toptalent een nieuwe band samenstelt en daarmee nieuwe composities maakt. Efe en zijn musici doken de studio in om The Pack Project te vereeuwigen op de plaat Three4

“Erdem staat als leader of The Pack te dirigeren en natuurlijk laat hij ook zijn trombone prachtig fluisteren, brullen en funken. Zijn creatieve composities brengen een uur lang veel variatie en boeiende momenten.”

Jazzradar

credits

Efe Erdem tombone | Juho Valtonen eerste viool | Çisem Özkurt tweede viool | Kardelen Buruk altviool | Eva van Schaik cello  | Anton Davidyants bas | Tuur Moens drums

i.s.m. Jazz International Rotterdam

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.