Salvador Sobral

bpm
  • za 30 okt ’21
    20:15 - 21:45
    inloop vanaf 19:00
    Willem Burger Zaal
    geweest

Het nieuwe album van Salvador Sobral: bpm

Bpm is het eerste album gecomponeerd volledig door Salvador, samen met zijn onafscheidelijke muzikale partner Leo Aldrey. 

De nummers op bpm zijn ontstaan tijdens een retraite in het zuiden van Portugal. Met negen Portugese, twee Engelse en twee Spaanse tracks benadrukt het album Salvadors aanhoudende veelzijdigheid en globale visie. 
Salvador wordt bijgestaan door zijn ritmesectie bestaande uit André Rosinha (contrabas) en Bruno Pedroso (drums), en speciaal voor deze plaat zijn André Santos (gitaar), Abe Rábade (piano) en Leo Aldrey (keyboard en effecten) aan de set-up toegevoegd. 

Salvador Sobral is één van Portugals meest internationaal erkende artiesten, te danken aan zijn doorslaande succes tijdens het Eurovisie Songfestival van 2017. Met het nummer Amar Pelos Dois, geschreven door zijn zus Luísa Sobral, ontving hij de hoogste score in de historie van het festival. 

Dit concert is verplaatst van 3 december 2020 naar 30 oktober 2021. Kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de kassa.