© Joana Linda

Cristina Branco

BRANCO
  • do 12 mei ’22
    20:15
    Jurriaanse Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Deze bekende Portugese fadiste staat bekend om het naadloos koppelen van traditie met vernieuwing van het genre. Ze zoekt hierbij de vrijheid in de muziek, maar wel met de emotionele diepgang van fado.

Cristina Branco is een van de grootste fadista’s van onze tijd. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met onder andere invloeden van jazz en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld. De vertolkster van het Portugese levenslied is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Tijdens dit nieuwe programma zal zij, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook voor het eerst live nummers van haar in 2020 verschenen album EVA ten gehore brengen. Zelf zegt ze hierover: 'EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn.'
Dit concert is verplaatst van 30 april 2021 naar 12 mei 2022. Kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de kassa. 
 

programma

concert zonder pauze

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.