nieuws en artikelen

Interview met Kipp Lennon, zanger Venice

Niemand van ons is het type dat klaagt over hotelkamers, backstageruimtes of  eindeloze ritten in een bus…

 

Wat zong je mama vroeger voor jou?

Een podcast over de liefde voor muziek, de oorsprong van die liefde en de troost die muziek kan geven. Maar ook de vreugde en ongelooflijke lust tot wild dansen. 
 
Met als eerste gast niemand minder dan saxofoniste Candy Dulfer! 

De Doelen Studio & IFFR

Take a look at our programme during the International Film Festival Rotterdam. Music, food&drink, a movie quiz and more...

Free entrance 
Sun - Wed: 10:00 till midnight
Thu - Sat: 10:00 till 01.00

Iedere vrijdag de Doelen Kitchen met Maher!

Vanaf vrijdag 17 januari keert Syrische chef Maher Al Sabbagh terug met zijn smakelijke buffet in de Doelen Studio.

Jules DEELDER 75 | Echt Rotterdams Erfgoed

Het Rotterdamse icoon: Jules Deelder vierde op zondag 24 november zijn 75ste verjaardag in de Doelen. Het was een bijzondere jubileum-viering te worden.

Helena Basilova

Stichting de Doelen Steunfonds verwelkomt vier nieuwe bestuursleden

Rotterdam, 1 oktober 2019

Het bestuur van Stichting de Doelen Steunfonds, bestaande uit Jeannette Baljeu, Catharina Bieringa, Steven van Eijck, Roland Teixeira de Mattos en Marianne de Waard (vz.), wordt met ingang van seizoen 2019-2020 uitgebreid met vier nieuwe leden. Karel Peters, Frans van de Noort, Rebecca Sigmond en Timme Geerlof zijn per direct aangesteld. De diverse groep aan toonaangevende professionals belooft een belangrijke bijdrage te leveren aan het huidige bestuur.

Classical:NEXT kondigt nieuwe data aan voor 2020

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei 2020 vindt de negende editie van Classical:NEXT plaats in de Doelen in Rotterdam. Een paar dagen later dan oorspronkelijk gepland, vanwege het samenvallen met het Eurovisie Songfestival dat recent is aangekondigd. 

ANARCHY IN THE UK

Eind oktober is het zo ver: Halloween Brexit, zoals de Britse kranten het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Gemeenschap noemen. Wat er op die dag precies in de UK gaat gebeuren weet bijna niemand meer, de drama’s volgen elkaar nu zo snel op.

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren. meer informatie…

cookie instellingen