Festival PLAY music - dance - theatre voor slechts € 5!

Met docenten en studenten van de mbo-opleidingen muziek, dans en theater heeft de Doelen een avondvullend programma samengesteld. Voor de studenten biedt PLAY de mogelijkheid om ervaring op te doen met het organiseren van een evenement. De vaardigheden die ze hier leren, kunnen het verschil kunnen maken in hun toekomstige carrières. Dit maakt PLAY tot een educatief project.

 

Het festival laat de creativiteit van jonge getalenteerde Albeda-performers zien, maar geeft ook een belangrijke rol aan de helden van nu, zoals de Rotterdamse rapper Winne en dj-duo Supergaande, bekend van hun gelijknamige YouTube-kanaal. Het overige programma bestaat uit onder meer singer-songwriter- en theaterperformances, workshops, dance battles en de finale van de muzikale gedichtenwedstrijd Piano Slam. Dankzij het brede en veelzijdige aanbod krijgen bezoekers een onvervalste inkijk in de huidige jongerencultuur. Op het Doelengeheugen vindt u een verslag van de eerste editie.

 

Volg onze socialkanalen voor de laatste informatie: InstagramFacebook

 

Kom ook een kijkje nemen!

 

PLAY
music - theatre - dance
16 november 17.30-00 uur
Entree slechts € 5.-

 

PLAY is een coproductie van studenten van de Entertainment-opleidingen van Albeda College Muzikant Producer, Albeda Danscollege en de MBO Theaterschool in samenwerking met de Doelen en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RRKC en gesponsord door Rabobank Rotterdam.