Dus wil je van december iets bijzonders maken? Kies dan een mooi concert uit en kom met vrienden of familie naar de Doelen! Om samen te genieten van de muziek, de warme sfeer en van elkaar. Dat worden feestdagen om niet te vergeten. Happy Holidays!

 

Gebruik de actiecode december en ontvang bij de onderstaande concerten het vierde kaartje gratis.


Pianorecital Eliane Rodrigues
Chopin meets Bernstein
wo 26 december 201
8

Het is een vertrouwd recept: het pianorecital van Eliane Rodrigues op Tweede Kerstdag. Laat u op deze feestelijke dag meevoeren in de romantische pianowerken van Chopin, een van de grootste toondichters uit de muziekgeschiedenis.

 

Rotterdams Philharmonisch Orkest & Martha Argerich
Prokofjevs adembenemende Derde Pianoconcert
zo 23 december 2018

‘Argerich zet alle geheimen tussen de noten om in goud’, schreef NRC over haar laatste optreden met het Rotterdams Philharmonisch Orkest in 2005. Haar rentree met Prokofjevs Derde Pianoconcert onder  leiding van Lahav Shani belooft nóg fabelachtiger te worden.


Nederlandse bachvereniging
Kerst met Bach
di 18 december 2018

Kerst en Bach vormen een gouden combinatie, en niet alleen vanwege het Weihnachts-Oratorium. De Nederlandse Bachvereniging en vier topvocalisten brengen onder leiding van Marcus Creed drie cantates van Bach ten gehore, plus een passend werk van Vivaldi. Een feest voor de oren!


Maestro Eric (9+)
Kerstspecial
zo 23 december 2018
In deze kerstspecial gaan we terug naar de tijd dat Eric nog geen Maestro is, maar gewoon op school zit. En aan de beugel moet. Waar iedereen met iedereen ruzie krijgt, maar waar het ook weer goed komt. Of bijna goed, wat soms ook goed genoeg is.
 

Deze korting is geldig op de vier voor deze actie geselecteerde concerten, gekocht in de periode 13 november t/m 26 december 2018, en is niet geldig i.c.m. andere acties.