O. in augustus in de Doelen

Het internationale festival voor opera, muziek en theater O. vindt plaats van maandag 23 t/m zondag 29 augustus op diverse locaties in Rotterdam, waaronder de Doelen.

Op het programma staan o.a. nieuwe versies van grote klassiekers: van Verdi’s Rigoletto in bewerking door Deschonecompanie tot een een one-womanshow-met-poppen waarbij alle grote opera’s de revue passeren. 

bekijk programma

Guy Coolen (artistiek directeur O.) over de samenwerking tussen de Doelen & O.:

"Al vele jaren werkten Operadagen Rotterdam en de Doelen samen, o.a. aan eigen producties. Onder onze nieuwe naam O. Festival for Opera. Music. Theatre. zetten we die stevige relatie voort! Samen met het artistieke team maken we komende jaren een geweldig programma voor dit iconische gebouw. Met concerten, voorstellingen en makers die passen bij de Doelen, een concertgebouw dat staat voor traditie en klasse maar ook voor vernieuwing en een frisse blik op ons erfgoed."

Over O.

O. is de nieuwe naam voor Operadagen Rotterdam. O. is een festival voor nieuwsgierige bezoekers. O. staat voor opera en het openbreken van het genre. O. focust op avontuur, talentvolle makers en crosslinks met genres: van performance tot electropop en van smartlap tot streetculture. O. denkt niet in hokjes. O. is open minded. O. ontroert, vernieuwt en verbindt. O. is zo divers als Rotterdam.

cookies

By continuing to browse our site, you are accepting our cookie policy. This allows us to offer you personalized promotions and content tailored to your interests, we can also connect to social networks, analyzing and executing traffic, statistics and site performance.