update Red Sofa programma 2020 / 2021

Wij kijken er enorm naar uit om vanaf september ons concertpubliek weer te ontvangen in de Doelen. Om het Red Sofa programma mogelijk te maken hebben wij een aantal maatregelen getroffen en het programma in het najaar van 2020 enigszins aangepast.

wijzigingen Red Sofa programma

Vanwege de beperkende corona-maatregelen is het programma in 2020 iets aangepast. Wij zagen ons hiertoe genoodzaakt, omdat sommige concerten niet meer uitvoerbaar zijn vanwege de 1,5 meter regeling in de zaal, er reisbeperkingen gelden voor internationale artiesten en sommige concerten financieel niet meer haalbaar zijn nu de Doelen door de Corona crisis in zwaar weer terecht is gekomen. We hebben echter ons uiterste best gedaan zo veel mogelijk concerten te redden, eventueel in aangepaste vorm. Sommige concerten worden 2 maal op een avond gespeeld, zodat we zo veel mogelijk publiek een plekje kunnen geven. Vanaf 2021 blijft het programma vooralsnog ongewijzigd.

Bekijk hier het aangepaste programma in pdf.

toeslag van € 10 per concert 

Op alle Red Sofa concerten geldt in seizoen 2020/2021 een toeslag van € 10 voor pashouders (excl. € 2,75 servicekosten per bestelling). De losse kaartprijs per concert is verhoogd naar € 32. Bij het bezoeken van 6 of meer concerten bent u met de pas goedkoper uit. Wilt u een Red Sofa pas bestellen voor seizoen 2020-2021? Bestel de pas hier.

Gezien de hierboven geschetste situatie is deze prijsverhoging helaas noodzakelijk om uit de kosten te komen en de uitvoerende musici te kunnen betalen. Met de extra bijdrage per concert helpt u dit bijzondere hedendaagse muziekprogramma mogelijk te maken en in de toekomst in stand te houden. 

 

drankje inclusief 

Bij ieder concert is een drankje inbegrepen, zodat wij iedere bezoeker dit op een veilige manier kunnen aanbieden binnen de huidige maatregelen. U ontvangt hierover meer informatie in de servicemail voorafgaand aan het concert.

 

veilige zaalopstelling

Alle Red Sofa concerten in 2020 zijn verplaatst naar de Grote Zaal. Hier bieden wij een aangepaste en veilige zaalopstelling, zodat u met een gerust hart weer kunt genieten van de muziek. Om de placering met 1,5 meter afstand in goede banen te leiden, kiest u bij aankoop van een concertkaart een zaalgedeelte. Het is niet mogelijk om zelf een stoel uit te kiezen bij het reserveren van uw kaart.

 

voorgesprek 

De gesprekken op de Red Sofa worden in ieder geval in 2020 vervangen door een kort interview vanaf het podium. U hoeft hier niet eerder voor aanwezig te zijn. 

 

kaarten bestellen

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de € 10 kaarten voor pashouders te reserveren. Als bezitter van de Red Sofa pas ontvangt u per e-mail bericht wanneer het mogelijk is de concertkaarten te reserveren. 

 

vragen?

De Doelen volgt de ontwikkelingen en richtlijnen van de overheid. De meest actuele informatie is hier te vinden. De kassa is nog niet geopend voor bezoekers, maar wel telefonisch op 010-2171717 en per e-mail via kassa@dedoelen.nl bereikbaar voor vragen.

 
Bekijk hier de actuele openingstijden van de kassa.

cookies

By continuing to browse our site, you are accepting our cookie policy. This allows us to offer you personalized promotions and content tailored to your interests, we can also connect to social networks, analyzing and executing traffic, statistics and site performance.