Waluw XL Vintage Markt

tweede giga-editie in de Doelen komt eraan
  • Sun 11 Dec ’22
    10:00 - 16:30
    Jurriaanse Foyer
    past

Goed nieuws voor liefhebbers van bijzondere vintage, design en fashion. Op zondag 11 december vindt de tweede editie van de Waluw Vintage Markt plaats in concertgebouw de Doelen. Precies op tijd om nog net dat ene bijzondere kerstcadeau te bemachtigen.

De eerste editie streek neer rondom de dansvloer in de hal van het iconische gebouw, dit keer gaan we naar de andere kant van de Doelen. Via het Kruisplein stap je het vintage walhalla binnen, de marmeren trappen op, naar de Jurriaanse Foyer en Feestzaal voor de XL-versie van de Waluw Vintage Markt.

De smaakmakers van Waluw zorgen ervoor dat het goed toeven zal zijn in het Jurriaanse kwartier: "We hebben weer waanzinng goede vintage handelaren weten binnen te halen, Tout Rotterdam kijkt uit naar de XL-versie!"

Beneden aan de trap en onder de befaamde Doelen-kroonluchters zijn uitgebreide verzamelingen van vintage, bric a brac, curiosa, design & fashion te koop. Van sixties meubels en porselein tot unieke fashion labels en USA streetwear. Met food van Maher’s Kitchen en sounds van dj Msccruden.

Een waar vintage feest, midden in de stad, op loopafstand van CS en in een van de mooiste wederopbouw parels van Rotterdam.

De Waluw-stylisten hebben ook nog een tip: "Neem vooral ook cash geld mee, sommige handelaren hebben geen pinapparaat. Dichtstbijzijnde ATM op CS!"

Entree voorverkoop: €3,00
Entree op locatie: €3,50 (pin only)
Ingang: Jurriaanse Zaal, Kruisplein 30

Voor meer info en updates, ook over standverhuur: 
Mail naar chris@waluw.nl 

Kerstinkopen was nog nooit zo leuk