live opname Omroep WNL 'In de Kantine'

begin jouw zaterdagavond met het radioprogramma van Fidan Ekiz en Wieger Hemmer

Radio om naar te kijken: In de Kantine!
Begin jouw zaterdag avond gezellig met het live-radioprogramma In de Kantine, bij ons in de Doelen Studio. Gastvrouw Fidan Ekiz en gastheer Wieger Hemmer ontvangen iedere zaterdag een keur aan bekende en boeiende gasten om de week mee door te nemen. Voor politieke debatten op het scherp van de snede, maar ook voor sport, cultuur en gezelligheid komt u op zaterdag naar De Doelen.

Kom dat zien!
De deuren (en de bar) van De Doelen Studio gaan iedere zaterdagmiddag om 16:00 uur open. Het programma duurt van 17:00 -19:00 uur en wordt live uitgezonden op NPO Radio 1. Wees welkom, In de Kantine! Toegang is gratis.

Bij WNL In de Kantine hoort u deze zaterdag:

  • Bosnië-veteraan kolonel Han Bouwmeester over Srebrenica
  • Marjet Winsemius over de problemen in de kinderopvang
  • Beatles-kenner Jean-Paul Heck viert de 80e verjaardag van Paul McCartney
  • Cabaretier Sjaak Bral en politiek journalist Hans van Soest nemen de week door
  • De Rotterdamse ombudsman Marianne van den Anker maakt zich zorgen over de vrijheid en veiligheid van lhbt'ers in haar stad

En er is live muziek van singer-songwriter Tomas Ferdinand!

Kom zaterdag gezellig langs tussen 17-19u in de Doelen Studio in Rotterdam of luister naar NPO Radio 1: WNL In de Kantine!

In de Kantine, live in De Doelen en live op NPO Radio 1

In de Kantine is een programma van WNL, NPO Radio 1. Klik hier om uitzendingen terug te luisteren. Weten wat er deze week op het programma staat, en welke gasten u kunt verwachten? Volg In de Kantine op Twitter.

“Een live programma vanuit Rotterdam met Fidan en Wieger past binnen de grote ambities van onze omroep, die verder wil kijken dan Hilversum of Amsterdam. Ik verheug me zeer op dit duo, en natuurlijk eveneens op talrijke gasten uit dit belangrijke deel van Nederland.”

Bert Huisjes, hoofdredacteur WNL