de Doelen Kids x Schaakfeest

de Koddige Koning X de Doelen Kids Clinic en film
  • Wed 20 Oct ’21
    14:00 - 17:00
    doors open 13:30
    de Doelen Studio

Midden in de herfstvakantie, op woensdag 20 oktober, staat er iets bijzonders te gebeuren in de Doelen Studio. Want dan komt namens schaakvereniging ‘De Koddige Koning’, schaakdocent Ruud Neumeijer, een heuse schaak clinic geven voor beginnende schakers.

Tijdens de clinic worden basisschoolleerlingen de beginselen van het schaken bijgebracht en worden ze getrakteerd op de filmvertoning van de prachtige Nederlandse schaakfilm ‘Lang Leve de Koningin’ over de 8-jarige Sara die het schaken ontdekt. Geregisseerd door Esme Lammers, met in de hoofdrol Monique van der Ven.

Na de eerste kennismaking kunnen de kinderen zich in laten schrijven voor een 10-delige cursus voor beginners in de weken erna. De kosten voor de 10-delige cursus zijn € 25,- per persoon, inclusief een werkboek schaken met mooie schaakpuzzels en -opdrachten en grappige tekeningen.

Please visit this page for all applicable corona measures in de Doelen.

cookies

By continuing to browse our site, you are accepting our cookie policy. This allows us to offer you personalized promotions and content tailored to your interests, we can also connect to social networks, analyzing and executing traffic, statistics and site performance.