marathon

de Doelen studio
  • Sun 24 Oct ’21
    08:00 - 23:00
    de Doelen Studio

bananen, koffie en taart vanaf 8.00 's morgens 

De NN Marathon Rotterdam is het grootste hardloopevenement van Nederland.  Beleef de marathon in de Doelen Studio, voor, tijdens en na de wedstrijd, midden in de stad, aan de rand van het Schouwburgplein!

informatie van de organisatie

kleedgelegenheid

Op het startnummer staat het icoon kleedgelegenheid aangegeven waarmee je toegang hebt tot de kleedgelegenheid. Zonder startnummer met dit icoon krijg je geen toegang. Supporters krijgen ook geen toegang tot de kleedgelegenheid.

Voor heren bevindt de kleedgelegenheid zich in De Doelen via de ingang op het Kruisplein (open van 8.00 tot 17.00 uur). Voor dames is de kleedgelegenheid in de Stadsschouwburg via de ingang op het Schouwburgplein (open van 8.00 tot 17.00 uur). Spullen achterlaten in de kleedgelegenheid is niet toegestaan, deze worden verwijderd.

tassenafgifte

De tassenafgifte (open van 8.00 tot 17.00 uur) bevindt zich in tentjes op het Schouwburgplein. Hier kun je je tas (zonder waardevolle spullen) op eigen risico afgeven. Let op: de maximale afmetingen voor tassen is 30 (l)x 20 (b) x 50 (h).

bron: nnmarathonrotterdam.nl/info/faqs/

Please visit this page for all applicable corona measures in de Doelen.

cookies

By continuing to browse our site, you are accepting our cookie policy. This allows us to offer you personalized promotions and content tailored to your interests, we can also connect to social networks, analyzing and executing traffic, statistics and site performance.