The Biggest Nouwroz Concert

Andy | Arash | Sasy One Night Only
  • Sat 19 Mar ’22
    20:00 - 23:40
    Grote Zaal
  • Excl. €2,75 service costs per order (i.e. extarnal sales). Click here to learn more about service costs. 

Dit concert is verplaatst van 27 maart 2021 naar 19 maart 2022. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Bekijk de actuele informatie over concerten in seizoen 20/21 via dedoelen.nl/update

Andy, Arash en Sasy komen helemaal vanuit de VS voor een avond samen op het podium!

Andy

Andranik Madadian, Andy, is een Armeens-Iraanse singer-songwriter en acteur. De Islamitische Revolutie van '79 was reden voor veel Iraniërs om naar Amerika te verhuizen, onder wie Andy. Hierover was ook een special op het VPRO programma 'The American Dream'.

Vandaag de dag is Andy het levende bewijs van The American Dream. In Los Angeles ontwikkelde hij zijn unieke geluid en vielen alle muzikale puzzelstukjes in elkaar wat resulteerde in plotselinge roem. Zijn muziek is een bijzondere combinatie van de poëtische schoonheid van Perzische en Armeense muziek en energieke dance-muziek. 

Sasy

Sasan Yafteh, bijgenaamd "Sasy", voorheen bekend als Sasy Mankan, is een Iraanse Pop Singer-songwriter. Hij werd bekend als dé Iraanse underground rapper met zijn energieke beats en gedenkwaardige teksten die je achteraf nog met plezier blijft neuriën. 

Arash

Alex Arash Labaf, ofwel Arash, combineerd hedendaagse pop met hip hop en R&B. De Iraanse artiest verhuist naar Zweden toen hij 10 was maar zijn band met de Iraanse en Perzische cultuur blijft sterk aanwezig in zijn muziek. Zijn albums "Boro Boro (Go Away)" and "Temptation," hebben groot succes in Europa en zijn talent voor dans is ook niet te missen. 

cookies

By continuing to browse our site, you are accepting our cookie policy. This allows us to offer you personalized promotions and content tailored to your interests, we can also connect to social networks, analyzing and executing traffic, statistics and site performance.