North Sea Round Town in het Doelencafé

Finn Silver
Mooie liedjes met een scherp randje, gespeeld door virtuoze muzikanten. Zo kan de pasgeboren band Finn Silver in één zin worden omschreven. Mark Berman (componist & producer) en Fridolijn van Poll (zangeres & tekstschrijver) stonden in de zomer van 2009 aan de wieg van Finn Silver, toen zij begonnen met het schrijven van nieuwe liedjes. Een bijzondere groep van geweldige muzikanten en artiesten stonden hen bij in de totstandkoming van Finn Silvers debuutalbum. Pianist, en arrangeur Daan Herweg was nauw betrokken bij alle composities, evenals saxofonist Ben van Gelder. Ook bassist Glenn Gaddum en toetsenist Stefan Schmid (Zuco 103) werkten mee aan de opnames van het album. De liedjes werden in Januari 2010 opgenomen onder bezielende leiding van de uit Berlijn afkomstige Axel Reinemer, de producer van Jazzanova. Reinemer heeft tevens een belangrijke rol gespeeld bij de productie en mixing van het album. In het najaar van 2010 zal het debuutalbum van Finn Silver worden uitgebracht. Dit is het eerste optreden waarbij zij hun nieuwe repertoire live spelen.
2 jul
21:30
  • vr 2 jul
    21:30
    Doelencafé
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Finn Silver Fridolijn van Poll zang Bobby Petrov drums Kasper Kalf bas Mark Berman percussie en effects Daan Herweg piano/rhodes Ben van Gelder saxofoon