La La Land

Noordpool orkest | filmconcert
  • zo 3 mei
    20:15 - 23:00
    Grote Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

Het Noordpool Orkest brengt met 71 musici deze feelgood-musicalfilm tot leven.

“You can't just hear jazz, you have to see it”, zei Ryan Gosling in La La Land en dat is precies waar deze avond om draait.

Laat je bij La La Land in Concert onderdompelen in de wereld van de jazzmuziek en reis mee naar Los Angeles, de stad waar de romantisch musicalfilm zich afspeelt. De film wordt op groot scherm vertoond, terwijl een volledig symfonisch orkest de Oscar bekroonde soundtrack van componist Justin Hurwitz live ten gehore brengt. Het wordt een nostalgische rit naar het gevoel van de Hollywood-musicals van weleer, en of het nu komt door de dromerige celesta in 'Chinatown' of de weelderige, walsende snaren in 'Planetarium', componist Justin Hurwitz laat het werken. De chemie tussen de hoofdrolspelers Emma Stone en Ryan Gosling spat van het scherm en maken het filmfeest compleet.

Laat je overdonderen door het Noordpool Orkest die met 71 musici deze feelgood-musicalfilm tot leven brengt. De film won in 2017 zeven Golden Globe Awards, vijf BAFTA Awards en zes Oscars.

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met onze Love Actually in Concert shows.

“You can't just hear jazz, you have to see it”

credits

Noordpool Orkest