Ludovico Einaudi

Seven Days Walking
  • do 26 mrt
    20:15
    Grote Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De muziek van Turijnse pianist en componist valt te omschrijven als modern klassiek, minimalistisch en elektronisch. Ook componeert Ludovico Einaudi veel filmmuziek, zoals de internationaal bekroonde films Intouchables en Black Swan.

Dit jaar wijdt de Italiaanse pianist en componist maar liefst zeven albums aan wandelen. Bij elk album ligt de focus op verschillende hoofdthema's, die in verschillende vormen terugkomen: zeven variaties volgens dezelfde denkbeeldige route. Of dezelfde route, die in zeven verschillende momenten wordt herdacht. In maart bracht hij het eerste deel uit, Seven Days Walking: Day One. Het laatste deel werd afgelopen september uitgebracht.

credits

Ludovico Einaudi piano | Redi Hasa cello | Federico Mecozzi viool altviool verkoopinformatie 

Alle tickets (max. 4 tickets) voor Ludovico Einaudi worden op verzoek van de artiest op naam verkocht en zijn niet overdraagbaar. Zonder geldig ID met overeenkomende naam op het (e-)ticket óf de naam die bij het scannen wordt weergegeven, wordt geen toegang verstrekt bij dit concert. Heeft u een ticket voor iemand anders gekocht, zorg dan dat jullie de avond van het concert samen naar binnen komen. Ruilen is mogelijk tot 2 dagen voorafgaand aan het concert volgens de reguliere voorwaarden van de Doelen.