School's Out!

Spelletjes-, knutsel- en voorleesparadijs voor kids!
  • wo 6 nov
    08:30 - 13:00
    de Doelen Studio
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Tijdens de schoolstaking van 6 november wordt de Doelen Studio voor één ochtend omgetoverd tot een spelletjes-, knutsel- en voorleesparadijs voor kids!

Tijdens de schoolstaking van 6 november opent de Doelen Studio de deuren met knutselen, voorlezen en ouderwetse gezelschapsspelletjes.

Op woensdag 6 november doen de meeste basisscholen van Rotterdam mee aan de landelijke schoolstaking. Voor veel ouders en verzorgers een logistiek probleem, om over de kinderen maar te zwijgen. Want wat gaan we doen met die kleine druktemakers?

Het team van de Doelen Studio heeft daar iets op bedacht. Speciaal voor de basisschoolkinderen en de papa’s en mama’s, Opa’s en Oma’s en begeleiders, opent de Studio de deuren en biedt die dag allerlei leuke activiteiten aan.

Zo komt de knutseljuf Annelies van Pakje Plezier om 9 uur langs om met de kinderen poppenkast poppen te maken. Om 10 uur start Anouk Overman van de Voorleeshoek met het voorlezen van paar toffe kinderboeken, steeds onder begeleiding van hele mooie muziek.

De kinderen kunnen ook sjoelen, dammen, schaken, kaarten, Monopoly, Risk en Kolonisten van Catan spelen. Er liggen ook heel moeilijke (en een paar makkelijke) legpuzzels klaar. Niks geen tablet of mobieltje, we gaan weer ouderwets gezelschapsspelletjes spelen met elkaar!

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Kinderen onder begeleiding.