© Cok van Vuuren

Jules DEELDER75

J.A. DEELDER
zo 24 nov
21:00
  • zo 24 nov
    21:00
    Grote Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het Rotterdamse icoon: Jules Deelder viert zijn 75ste verjaardag in de Doelen. Het belooft een bijzondere jubileum-viering te worden.

Met op de line-up; Jules Deelder, Boris van der lek, Hans Dulfer, Candy Dulfer, Benjamin Herman, John Engels Drums, Cok van Vuuren, Peter Wassenaar, Arend Niks, Kim Hoorweg, Loes Luca, Frédérique Spigt, De Likt, Hans Dorrestijn, DJ Swoolish, Antoine Uitdehaag, Wilfried de Jong.

Het feest wordt geopend met een opvallende DJ setting en feestelijke Jazz en Blues. Het belooft een muzikale en poëtische jubileumviering te worden. De avond wordt afgesloten met de mogelijkheid om bundels van Jules te laten signeren bij de stand van uitgeverij De Bezige Bij en nog meer van DJ Swoolish. Genoeg redenen om te komen én dansen dus.

Van Jazz tot Gin
Distilleerderij Loopuyt Gin uit Schiedam creëerde eerder dit jaar een speciale gin ter gelegenheid van Deelders 75ste verjaardag: Deelder Hard Gin. De feestvierders kunnen genieten van Jules zijn eigen gin aan de Deelder Hard Gin Bar. Natuurlijk zoals de Rotterdamse icoon de gin zelf drinkt.. Met een beetje tonic en zo weinig mogelijk ijsklontjes.