Coolsingelpraat

Podcast opname over de Rotterdamse politiek
zo 24 nov
12:30
  • zo 24 nov
    12:30
    de Doelen Studio
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Op zondag 2 september opent de Doelen Studio haar deuren voor de drie wekelijkse podcast opname COOLSINGELPRAAT onder auspiciën van online tijdschrift Vers Beton, in samenwerking met Open Rotterdam. 

Journalisten Caterine Baeten, Guido van Eijck en Ewoud Kieviet bespreken voor een live publiek de stand van zaken in de Rotterdamse politiek, met gasten uit de politiek en de stad.


Het kanaal van Coolsingelpraat is te vinden op iTunes, Soundcloud en binnenkort ook op Spotify. De eerste aflevering van Coolsingelpraat gaat online op woensdag 4 september 2019. Een audiopromo van de podcast is te vinden via iTunes, Soundcloud en Spotify.

Coolsingelpraat wordt elke drie weken opgenomen in De Doelen-studio, te weten op 2, 22, 29 september, 13 oktober, 3 en 24 november om 12.30 uur. Toegang gratis, iedereen welkom.

'Coolsingelpraat biedt een unieke, laagdrempelige toevoeging aan het media-aanbod in Rotterdam met uitleg, verdieping en duiding van politieke onderwerpen. Elke aflevering wordt er een enderwerp besproken dat verder reikt dan de muren van het Stadhuis. Maar ook voor de politieke fijnproever is de podcast een must om te horen’

aldus de makers

programma

| zo 3 nov

Wat is de toekomst van de winkelstraat in tijden van online shoppen? Zijn er teveel winkels, wat moet er gebeuren met leegstaande winkelpanden en wat kan Rotterdam doen voor ondernemers die het moeilijk hebben? Daarover gaat Coolsingelpraat deze week. Met wethouder Barbara Kathmann van Economie en ondernemer Odile Hemmen. Ondernemers Derk van Mameren van Wattnou en Marco Stout van het Hoogkwartier geven hun mening, evenals Leefbaar-raadslid Robert Simons en mbo-studenten. 

credits

Presentatie door Guido van Eijck en Ewoud Kieviet