Orkest van de achttiende eeuw
Orkest van de achttiende eeuw by Annelies van der Vegt

Cursusavond 1

Operacursus - Opera in de stad 2019-2020
  • wo 2 okt
    19:30
    Eduard Flipse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Wilt u meer weten over opera, volg dan de operacursus: 3 opera’s met 3 cursusavonden.

Een gezamenlijk initiatief van de Doelen, het Luxor Theater en Theater Rotterdam. De operacursus bestaat uit drie opera’s in drie verschillende theaters, met drie cursusavonden in de Doelen. De cursusavonden vinden plaats één of twee weken voorafgaand aan de voorstelling die u bezoekt. Cursusleider Gerard Legeland doet de operageschiedenis uit de doeken, met veel aandacht voor de componist, zijn tijd en zijn andere werken. En u duikt natuurlijk dieper in de opera die u gaat bezoeken.

Operacursus XL

Breidt uw Operacursus uit met een extra onderdeel in Pathé! De bioscoop aan het Schouwburgplein vertoont in HD Madama Butterfly van The Metropolitan Opera, het belangrijkste operagezelschap van de Verenigde Staten. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf in New York bij bent. Alleen te boeken als extra onderdeel van de operacursus. Bestel Operacursus XL hier.

Prijs Operacursus

€ 148,50
3 cursusavonden
3 eersterangs kaarten incl. korting op concertkaarten

programma


Verkoopinformatie

Alleen verkrijgbaar als onderdeel van de Operacursus - Opera in de stad à € 148,50.

credits

Orkest van de achttiende eeuw by Annelies van der Vegt