Afscheidstournee

Chris Hinze - Incredible India

Multi Media Theater Concert
16 nov
20:00
  • za 16 nov
    20:00
    Eduard Flipse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Na ruim 40 jaar neemt Chris Hinze afscheid van het theater. En wel met een spiksplinternieuwe, multimedia theater soloconcertproductie: 'Incredible India'.

Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia theater soloconcert productie. Dit jaar is dat 'Incredible India': een unieke mix van indrukwekkende videobeelden, Chris Hinze die  'live' speelt en improviseert op backing tracks en natuurlijk zijn persoonlijke verhalen en anekdotes. Dit alles samengesmeed tot een boeiende voorstelling.

De combinatie van adembenemende documentaire-achtige reisimpressies (op een gigantisch scherm) en muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland. Mensen gaan zitten en laten zich 2 uur lang zowel muzikaal als visueel optimaal verwennen en komen vervolgens blij (verrast) weer naar buiten.

Dit concert is onderdeel van:
Doelen programmering
-15% bij 4 concerten

Incredible India neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiërs. Hun leven te midden van de overvolle steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke tempels en paleizen, de hippie, dance, music &film scene en de prachtige stranden en eilanden. India is onvergelijkbaar fascinerend.
 

'Alap & the road to Beragi': youtu.be/1hBSw2R6A3g
'The fast world of Beragi': youtu.be/OX2ozvzvyQo

programma

Na ruim 40 jaar neemt Chris Hinze afscheids van het theater
Concert: 2 x 60 min mét pauze