© Rijno Boon

Eric Vaarzon Morel, Brownie Dutch en Alessandro Díaz

Kerstconcert
19 dec
20:15
  • do 19 dec
    20:15
    Jurriaanse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Samen met rapper Brownie Dutch en zanger Alessandro Díaz geven meestergitarist Eric Vaarzon Morel en flamencodanseres Raquela Ortega het kerstgevoel wat Spaanse zonnestralen mee in dit bijzondere kerstprogramma. Tijdens deze voorstelling voor de hele familie wordt op interactieve manier het verhaal van Driekoningen en de ster van Bethlehem verteld.

Het verhaal wordt opgeluisterd met sfeervolle ingetogen kerstliedjes en meer uitbundige nummers in het Spaans, Engels en Nederlands. En natuurlijk staat ook José Feliciano's monsterhit Felíz Navidad op de setlijst.

Brownie Dutch werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2011 naast Ali B te zien was in Ali B Op Volle Toeren. De jonge Nederlandse reggaeton zanger Alessandro Díaz werd in 2012 in één klap een jeugdidool toen hij nipt tweede werd in de nationale finale van het Junior Eurovisiesongfestival. Hij had een grote hit met zijn inzending, het door Brownie Dutch geproduceerde nummer Una Chica Especial.

Dit concert is onderdeel van:
-15% bij 4 concerten