Melanie Safka

First Lady of Woodstock celebrates 50th Anniversary
  • za 14 dec
    20:15
    Jurriaanse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

The First Lady of Woodstock, beter bekend als Melanie Safka, toert dit najaar ter gelegenheid van het 50-jarige jubileum van het Woodstock Festival. Ze maakte haar entree als singer-songwriter op het befaamde festival, dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde.

Melanie wordt g­­­­ezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. Denk aan songs als ‘Beautiful People’, ‘Ruby Tuesday’, ‘Brand New Key’ of ‘Lay Down (Candles in the Rain)’. Nummers die nog altijd worden gezongen door andere popsterren, zoals Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

Bij deze tournee treedt Melanie op met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred, die haar op gitaar ondersteunt. Hun optreden staat volledig in het licht van het fenomenale Woodstock en de carrière van Melanie. Een uniek concert waaruit internationale popgeschiedenis spreekt!

concert thema's en series:
ruilen niet mogelijk