AD feliciteert Willem!

Willem van Hanegem 75 jaar

N.B.
aanvang 20.30 uur | zaal open vanaf 19.30 uur 

21 feb
20:30
  • do 21 feb
    20:30
    Grote Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Willem van Hanegem wordt 75. Dat gaan we groots vieren! Het AD biedt de oud-topvoetballer, idool van zoveel Nederlanders, op donderdag 21 februari in de Doelen een groot verjaardagsfeest aan van 2 x 3 kwartier, plus blessuretijd en verlenging.

Feyenoord-fan Wilfried de Jong presenteert het feest en er zijn optredens van onder anderen Martin van Waardenberg, Hugo Borst, Nico Dijkshoorn en de band Ocobar. Tussendoor komt er visite langs, onder wie Feyenoorders, Oranje-internationals, andere topspelers van weleer en vele andere oude bekenden uit de voetbal- en artiestenwereld.
Of Willem ook komt? Ja, wat dacht u dan!

Willem van Hanegem is de hoofdgast, met heel zijn familie aan zijn zijde. Met Wilfried de Jong, al sinds zijn jonge jaren fan van de Kromme, praat Willem over leven en loopbaan. Over zijn goal tegen AC Milan, de Europa Cup-finale tegen Celtic, over Kindvall, IJzeren Rinus, Johan Cruijff, Johan Neeskens, zijn kromme ballen en kunstzinnige steekballen op het WK van 1974. Over zijn geworstel met scheidsrechters en andere bobo’s, over zijn liefde voor mooie, echte mensen, van Ernst Happel tot Jozsef Kiprich tot Henk Fraser tot Ulrich van Gobbel tot Georginio Wijnaldum. En natuurlijk over die ene, enorme liefde: Feyenoord.

Op een groot scherm worden de mooiste filmbeelden uit de loopbaan van de Kromme vertoond en er is muziek om nooit te vergeten. Tegen dit decor zal hem worden gevraagd uit te leggen hoe hij de bal altijd zo gemakkelijk in de bovenhoek legde. En misschien gaat Willem van Hanegem, zoals beloofd, wel echt op de Massagetafel van Wilfried de Jong.

Zo zullen er op deze avond nog meer verrassingen zijn op het podium van de volgepakte Doelen.
Een speciale feestavond voor Willem, met de lezers van AD. Bestel nu uw kaarten met deze lezersaanbieding. Op=op!