Yann Tiersen © Christopher Espinosa Fernandez

Yann Tiersen in Concert

‘All’


Verkoopinformatie
De shows in de Doelen, TivoliVredenburg, De Oosterpoort en 013 zijn uitverkocht. Daarom geeft Yann Tiersen een extra optreden in Poppodium 013 op zaterdagmiddag 9 maart.
5 mrt
20:15
  • di 5 mrt
    20:15
    Grote Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Yann Tiersen komt naar Rotterdam! De show van deze Franse multi-instrumentalist staat in het teken van het nieuwe album ‘All’, dat voorafgaand aan zijn tour verschijnt.

Yann Tiersen is beroemd vanwege zijn zeer succesvolle soundtracks van de films Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain en Good bye, Lenin!, bouwt sinds 1995 een indrukwekkende discografie op. Begonnen in de klassieke muziek, beweegt hij zich steeds meer richting rock en elektronica. Dit levert een mix van (post)rock en ambient op met een sterk filmisch karakter.

‘All’
Inmiddels staat Yann Tiersen aan de vooravond van de release van zijn tiende studioalbum. Dit naast een veelvoud aan andere projecten en live-registraties. ‘All’ is het eerste album dat is opgenomen in Tiersens nieuwe studio ‘The Eskal Project’, die ook dienst doet als concertzaal. Voor dit imposante project heeft Yann Tiersen in zijn woonplaats Ushant – een klein eiland in de Keltische zee – een verlaten discotheek omgebouwd tot muziekpaleis.