Die Walküre van Wagner

Operacursus - Opera in de stad

Verkoopinformatie
Alleen verkrijgbaar als onderdeel van de Operacursus - Opera in de stad XL à € 192,75.

do 21
maart
  • do 21 mrt
    19:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Wilt u meer weten over opera, volg dan de operacursus: 3 opera’s met 3 cursusavonden.
Een gezamenlijk initiatief van de Doelen, het Luxor Theater en de Theater Rotterdam. De operacursus bestaat uit drie opera’s in drie verschillende theaters, met drie cursusavonden in de Doelen. De cursusavonden vinden plaats één of twee weken voorafgaand aan de voorstelling die u bezoekt. Cursusleider Gerard Legeland doet de operageschiedenis uit de doeken, met veel aandacht voor de componist, zijn tijd en zijn andere werken. En u duikt natuurlijk dieper in de opera die u gaat bezoeken.
Dit jaar kunt u uw cursuspakket uitbreiden met een voorstelling in Pathé Schouwburgplein, waar u een live-uitvoering kunt meebeleven van Wagners Walküre vanuit The Metropolitan in New York!

Dit concert is onderdeel van:
Operacursus XL
Die Walküre van Wagner
Die Walküre is de tweede opera in Wagners indrukwekkende Ring des Nibelungen. Met sopraan Christine Goerke als Brünnhilde, de strijdersdochter van Wotan, tenor Stuart Skelton en sopraan Eva-Maria Westbroek als de incestueuze tweeling Siegmund en Sieglinde en Greer Grimsley als Wotan. Wotan, de leider van de goden, zijn vrouw Fricka, de tweeling Siegmund en Sieglinde en strijdersdochter Brünnhilde volgen hun lot op enkele van de meest opmerkelijke muziekstukken van Wagner.

Cursusavond: do 21 maart 2019, 19.30-21.30 uur, Eduard Flipse Zaal, de Doelen
Voorstelling: za 30 maart 2019, 18.00-23.00 uur, Pathé Schouwburgplein
© De Doelen

powered by Peppered