DoelenKwartet

Afscheidsconcert
DoelenKwartet |

Béla Bartók Strijkkwartet nr.5 | Philippe Boesmans Summer Dreams | Vanessa Lann Landscape of a Soul’s Remembering | George Crumb Black Angels

do 23
mei
  • do 23 mei
    19:30
    Jurriaanse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De leden van het DoelenKwartet kozen ieder een compositie om hun loopbaan met het kwartet mee af te sluiten. Wie koos welk stuk? De juiste inzenders kennen het DoelenKwartet het beste en krijgen een cd uit de collectie van het kwartet. Inzendingen via
www.doelenkwartet.nl.

"
Cursus ‘Het Nieuwe Strijkkwartet’
Voor het derde jaar organiseert het DoelenKwartet i.s.m. het Goethe Institut een luistercursus ter voorbereiding op de concerten die het kwartet in de Red Sofa Serie in de Jurriaanse Zaal geeft. Max Knigge, componist en altviolist, is de cursusleider en het DoelenKwartet is aanwezig om veel fragmenten te laten horen, vaak ook gehele stukken. Er is geen voorkennis nodig en ook het missen van eerdere seizoenen is geen belemmering om door de cursus nader tot de muziek te komen.

Goethe Institut, Westersingel 9, Rotterdam
6 vrijdagmiddagen van 15.00-17.00 uur: 12 okt, 9 nov, 25 jan, 15 feb, 3 mei en 17 mei.
Extra: op 17 mei wordt tevens om 19.30 uur een afsluitend concert gegeven.
Kosten cursus: € 75 voor 6 sessies plus toegang tot het concert op 17 mei in het Goethe Institut, te voldoen door overmaking op rek.nr. NL16 TRIO 0198 4356 57 t.n.v. Stg Het Nieuwe Strijkkwartet. Losse prijs per cursusmiddag: € 17,50 (te voldoen aan de zaal)
U kunt zich aanmelden bij Hans Woudenberg, cellist van het DoelenKwartet, via hans @ doelenkwartet.nl.
Het DoelenKwartet wordt ondersteund door Dienst Kunst en Cultuur Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht, G.Ph. Verhagen-Stichting, Gilles Hondius Foundation, Stichting Elise Mathilde Fonds en Van Ommeren-de Voogt Stichting.

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered