Club Doelen

Symbio

Johannes Geworkian Hellman draailier | LarsEmil Öjeberget accordeon
Tijdens hun eerdere shows in de Doelen – een kort voorprogramma en een festivaloptreden – maakte Symbio zo onvoorstelbaar veel indruk dat het tijd werd voor een eigen avondvullend concert.

Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 21
december
  • vr 21 dec
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Op papier klinkt de combinatie van draailier en accordeon niet bijzonder vernieuwend, maar dit jonge Zweedse duo creëert – met enkel deze instrumenten en hier en daar een beat – een heerlijke eigentijdse sound vol invloeden van filmmuziek, minimal, soundscapes, folk en techno.

Swedish Folk and World Music Awards 2016 over Symbio
‘Best newcomer of the year.’

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered