Club Doelen

The King SwingsTijdens de theatertour van New York ’Round Midnight presenteerden deze jonge jazzmusici zich afgelopen seizoen aan het grote publiek. Nu is het tijd voor een eigen project: onder de naam The King Swings staan zij nu klaar om de jazzwereld te bestormen. Geïnspireerd door de grote hardbop-bands uit de jaren vijftig, zoals Art Blakey’s Jazz Messengers en Shelly Manne’s Men, blaast dit jonge Rotterdamse jazzcollectief keiharde swing nieuw leven in.

Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 9
november
  • vr 9 nov
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered