Club Doelen

Hush - Nora Fischer

Nora Fischer zang | Marnix Dorrestein gitaar
Lange tijd koesterde Nora Fischer een droom: het herdefiniëren van het oude lied. Volgens haar liggen de beeldschone liederen van zeventiende-eeuwse componisten als Monteverdi, Purcell en Dowland eigenlijk heel dicht bij de hedendaagse popmuziek, maar klinken ze ouderwets door hun oorspronkelijke vertolkingen.

Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 2
november
  • vr 2 nov
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

In Hush brengt Fischer deze muziek naar onze tijd. Met gitarist Marnix Dorrestein kleedt ze de liederen uit tot hun essentie en vertolkt ze in de puurste vorm: in een lager register en met een simpele instrumentatie.

Dailyclassical.nl over Nora Fischer
‘Met Hush geeft Nora Fischer een visitekaartje van wereldklasse af.’

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered