Club Doelen

Michiel Borstlap SoloNa een imposante jazzcarrière slaat pianist Michiel Borstlap definitief een nieuwe weg in: die van de minimal music.

Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 26
oktober
  • vr 26 okt
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Met minder noten en meer gevoel, geïnspireerd door belevingspianisten als Ludovico Einaudi. Borstlap zou Borstlap niet zijn als zijn jazzverleden helemaal afwezig was: in zijn intieme nieuwe werk zijn invloeden uit de geïmproviseerde muziek, maar bijvoorbeeld ook uit de filmmuziek te horen.

Ralph Keuning, directeur van Museum de Fundatie over Michiel Borstlap
‘Michiel Borstlap heeft met zijn solo albums de klassieke muziek geactualiseerd.’

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered