Love Music

Kalben

Love Music

Verkoopinformatie
Het Early bird-tarief geldt tot een maand voor het concert.

zo 16
december
  • zo 16 dec
    21:00
    Jurriaanse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Met haar originele mix van folk, indie en akoestische pop is Kalben een ware sensatie in Istanbul en ver daarbuiten. Aanvankelijk kon dit multitalent niet kiezen: ze werkte voor Universal Pictures, politieke partijen en reclamebureaus en publiceerde ook nog eens twee kinderboeken.

Haar video van een huiskamerconcert eind 2014 werd al snel het meest bekeken op de Sofar-site, met alleen al via YouTube meer dan 5 miljoen views. Kort daarna scoorde Kalben twee hits met de nummers Sadece en Saçlar, waarmee ze de belangrijkste Turkse muziekprijzen heeft gewonnen. Nu brengt zij haar intelligente girl power naar Love Music in de Doelen!

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.

Love Music Spotify playlist

"

© De Doelen

powered by Peppered