Tito Paris

Albumpresentatie Mim ê Bô


Verkoopinformatie
Early bird € 24 (beperkt aantal kaarten) | Normaal € 29
zo 14
oktober
  • zo 14 okt
    20:15
    Grote Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Na een radiostilte van vijftien jaar is hij er dan eindelijk: de nieuwe plaat met originals van Tito Paris. En natuurlijk presenteert ‘Kaapverdië’s meest geliefde zoon’ zijn album exclusief in de Doelen.

Mim ê Bô is een warm en zeer uiteenlopend eerbetoon geworden aan de muziek van de Lusofone wereld, met veel morna’s en coladeira’s, maar ook met Cubaanse invloeden, smaakvolle orkestrale arrangementen en zelfs afrobeat. De sound roept de sfeer op van de platen van Ry Cooder met de Buena Vista Social Club. Met zijn innemende persoonlijkheid en onmiskenbare, raspende en ontroerende vocalen zal Tito Paris het publiek in de Grote Zaal als vanouds betoveren.
Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered