Koray Avci

‘Senin Için Deger’ - European Tour


Verkoopinformatie
VIP: beste plaatsen, toegang tot VIP-ruimte, Koray Avci goodiebag en meet & greet met Koray Avci | Golden Seats: beste plaatsen en Koray Avci goodiebag
za 27
oktober
  • za 27 okt
    20:15
    Grote Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

De koning van het Turkse levenslied komt naar Rotterdam!
Koray Avci, de van straatmuzikant naar ster getransformeerde zanger uit Turkije, komt ter ere van zijn nieuwe album naar Nederland voor enkele concerten. Natuurlijk doet hij de Doelen aan. Na de lancering van zijn debuutalbum ‘Ask ile’ is hij niet meer weg te denken uit de Turkse hitlijsten en treedt hij op voor uitverkochte zalen in heel Turkije en in de grote steden van Europa.

Koray Avci is een van de voorlopers van de nieuwe generatie volksmuziekartiesten die op eigen wijze de liederen van grootmeesters als Nazim Hikmet, Neset Ertas, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya en Onur Akin vertolken. Tijdens dit concert brengt hij een mix van meeslepende ballads en uptempo sing-a-longs.
Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered