Zondagochtendconcert

John Adams Tribute to John Denver


zo 24
maart
  • zo 24 mrt
    11:00
    Grote Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

De in Colorado (VS) woonachtige John Adams kwam al meerdere keren naar Nederland om in de Doelen eer te brengen aan zijn muzikale held: John Denver. Deze concerten waren een groot succes. Speciaal voor dit Zondagochtendconcert komt hij opnieuw van Colorado naar de Doelen!

John Adams vertolkt al ruim 35 jaar de muziek van Amerika’s Rocky Mountain Legend, won in 1988 de SoundmixShow en heeft zelfs samen met John Denver opgetreden. Herleef de tijd van deze onvervalste folkzanger met John Adams & Friends. Zij brengen de mooiste ballads en folksongs uit John Denvers repertoire.
(Hanson)
© De Doelen

powered by Peppered