Zondagochtendconcert

Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobalzo 27
januari
  • zo 27 jan
    11:00
    Grote Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Bandoneonist Carel Kraayenhof is al vele jaren de Nederlandse ster van de Argentijnse tango. Wereldwijd beroert hij het publiek met zijn betoverende spel. We kennen allemaal het gevoelige ‘Adiós Nonino’ van Astor Piazzolla dat hij bij het huwelijk van Máxima en Alexander ten gehore bracht. Carel kreeg in 2003 de Edison Publieksprijs voor zijn cd ‘Tango Royal’ en ontving in 2005 een hoge onderscheiding van de Argentijnse regering.

Met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal presenteert Carel Kraayenhof een programma waarin Argentijnse folklore wordt afgewisseld met eigen composities. Twee virtuoze rasmuzikanten die soms als een ruig orkest klinken, maar ook moeiteloos verfijnde tango’s en milonga’s spelen.
(Hanson)
© De Doelen

powered by Peppered